A banda de promocionar el turisme de sol i platja, enguany s’ha destacat el turisme gastronòmic, cultural i de patrimoni, amb l’aposta principal de l’exposició permanent del Mucbe «Terra d’ibers». També ha servit per a donar confiança al sector turístic i preparar amb seguretat la seua tornada
En l’edició d’enguany de Fitur, Benicarló ha promocionat principalment la gastronomia, la cultura, el patrimoni i la natura, a més del sol i platja, tot amb el missatge que la ciutat és una destinació turística segura i sostenible.
Sense deixar de banda el turisme de sol i platja, la promoció s’ha centrat en la gastronomia, amb la presentació d’un showcooking en forma de dos vídeos en el qual han participat vuit establiments del municipi; i la cultura, que enguany s’ha centrat en l’exposició permanent del Mucbe, inaugurada recentment, «Terra d’ibers», que s’ha finançat a través dels fons europeus i l’estratègia EDUSI. De la mà d’aquesta exposició, també s’ha promocionat el poblat iber del Puig de la Nau i la resta d’elements del patrimoni cultural i arqueològic de la ciutat.
La regidora de Turisme, Isabel Cardona, ha destacat que «enguany ha sigut un Fitur diferent, però hem tornat amb una sensació positiva i optimista perquè tenim amb un ric potencial turístic que compta amb una gran oferta que engloba atractius com la gastronomia, la cultura, el patrimoni o la natura, a més del sol i platja».
Cardona ha remarcat que «enguany encara era més necessari estar presents a Fitur per a reforçar el sector turístic i donar-los confiança». «A més —ha remarcat la regidora— hem aprofitat per a tindre reunions de treballs profitoses amb companys i gent del sector encaminades a millorar l’aspecte de la Destinació Turística Intel·ligent».
Benicarló ha assistit a Fitur sota el paraigua del Patronat Provincial de Turisme de Castelló i la regidora ha volgut agrair a la diputada de Turisme, Virgina Martí, el treball i l’organització de l’estand, així com el treball dut a terme per l’equip de Turisme Comunitat Valenciana.