La primera dona a presidir el PPCS provincial abandera “una acció política útil, al servici dels ciutadans, sense diferències de gènere i capaç de trencar sostres de cristall”. “Ho diem i ho fem”, declara Marta Barrachina
“La dona continua lluitant per un feminisme real, allunyat de clixés, en el qual cada una se senta lliure de decidir i opinar. És la igualtat que abandera el PPCS, que no imposa ideologia, sinó que integra la diversitat que fa gran a la província”
Marta Barrachina celebra «els avanços» i advoca per «continuar caminant junts, homes i dones, perquè només així, des de la convicció i la participació de tots, aconseguirem la igualtat real. Treballem cada dia per a aconseguir-lo», assenyala
La presidenta provincial del PPCS, Marta Barrachina, ha reivindicat hui la política «útil i eficaç» que fomenta el talent i les oportunitats «per a defendre, des de la igualtat i sense condició de gènere, els drets dels castellonencs».
Així ho ha manifestat la primera dona a presidir el PP de la província de Castelló que abandera «un feminisme real, allunyat de clixés, en el qual cada dona se senta lliure de decidir i opinar». Perquè «en este partit no imposem ideologia, sinó que integrem la diversitat que és la que fa gran a la nostra província».
I com «el que diem, ho fem», Marta Barrachina posa en valor els avanços, «tant els grans i públics com els xicotets i més discrets». «Tots col·laboren amb una societat més equànime i més justa». «La que desitgem que hereten els nostres fills, el futur de la nostra terra».
També exercix el seu lideratge amb fets. Primera dona a ostentar la presidència de la Diputació Provincial de Castelló, una institució amb 203 anys d’història, hui fomenta la igualtat amb un Consell de la Dona que per es constituïx amb la voluntat d’avançar en matèria d’igualtat i celebra, per primera vegada, una Setmana de la dona.
‘Incentivar i créixer entre iguals’
«Fomentem oportunitats entre les dones amb plans d’ocupació i ocupació que incentiven l’emprenedoria amb les mires posades, de manera especial, en l’àmbit rural». Recursos, formació i xarxes de suport «per a posar en valor el talent i encoratjar iniciatives que garantisquen el desenrotllament, perquè som conscients que continuen existint barreres, unes evidents i altres silencioses».
En este sentit, explica que «en ple segle XXI encara ens queda molt per fer. Perquè hi ha sostres de cristall, en el laboral i en el familiar, que hem de trencar com a societat. Per això resulta tan valuosa l’educació en valors i el reconeixement del talent. Perquè no entenen de gènere, només de capacitats. Les que en el PP projectem i defenem per a acabar amb injustícies i superar barreres. Junts, units, ho aconseguirem».
Informació i foto: PPCS.